Event Details

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επερχόμενη ad hoc "ON THE FRONTLINE" εκδήλωσή μας με θέμα ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Η Κρίση στην Μέση Ανατολή "Ο Πόλεμος που δεν τελειώνει ποτέ" με τον Άγγελο Συρίγο. Αυτή η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στις συνεχιζόμενες συγκρούσεις, τις πολιτικές δυναμικές και την ανθρωπιστική κρίση στη Μέση Ανατολή, προσφέροντας μια βαθιά ανάλυση της πολυπλοκότητας της κρίσιμης αυτής περιοχής.


Ο Άγγελος Συρίγος, για τέταρτη συνεχόμενη φορά, θα μοιραστεί τις γνώσεις του σχετικά με τις ιστορικές ρίζες των συγκρούσεων, την τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων και τις ευρύτερες επιπτώσεις για την παγκόσμια ασφάλεια και πολιτική. Μετά την κεντρική του ομιλία, θα ακολουθήσει ανοιχτός διάλογος και συζήτηση, για περαιτέρω εμβάθυνση στα θέματα που θα παρουσιαστούν και την διερεύνηση διαφόρων οπτικών επί του θέματος.


Μην χάσετε την ευκαιρία να ακούσετε έναν από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα και να πάρετε μέρος στον κρίσιμο διάλογο που θα ακολουθήσει, σχετικά με τους συνεχείς πολέμους που εξακολουθούν να ταλανίζουν τον κόσμο μας.


▶️Παρακαλούμε, σημειώστε ότι η παρουσίαση του κ. Συρίγου θα ξεκινήσει ακριβώς στις 10:00 και θα διεξαχθεί στα Ελληνικά.



Nov 1, 2024

09:30 - 11:30 GMT+2

Add to Calendar

CEO Clubs Greece ClubHouse
Building 6, 1st Floor
Palaio Faliro, Greece

Show on map

Agenda

  • 09:30 - 10:00Καλωσόρισμα
    10:00 - 10:30Κεντρική Ομιλία

    Άγγελος Συρίγος

    Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής at Πάντειο Πανεπιστήμιο | Μέλος της Βουλής των Ελλήνων

    10:30 - 11:30Q&As & Ανοιχτός Διάλογος

Keynote Speaker

  • Άγγελος Συρίγος (Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής at Πάντειο Πανεπιστήμιο | Μέλος της Βουλής των Ελλήνων)

    Άγγελος Συρίγος

    Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής at Πάντειο Πανεπιστήμιο | Μέλος της Βουλής των Ελλήνων

    Read Bio

Community

Connect with 30 people attending this event

GZDOVKNZKL
Menu